Over GoedeZorg

GoedeZorg, het bemiddelingsbureau voor particuliere zorg

GoedeZorg is een particuliere thuiszorgorganisatie die gevestigd is in het Gooi en zorg levert in de regio's Gooi en Vechtstreek & Utrecht.

Wij bieden iedereen die daar behoefte aan heeft persoonlijke zorg aan huis. Er is niet één situatie hetzelfde en daardoor behandelen we elke aanvraag gericht op uw wensen. Of dit nu om een paar uur persoonlijke verzorging in de week gaat of 24 uur medische verzorging per dag.

Om te zorgen dat u zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen bieden wij "goede zorg". GoedeZorg stelt een team samen van de meest geschikte zorgverleners, waarin iedereen niet alleen beschikt over ruime ervaring en vakkennis, maar ook gemotiveerd is en passie voor het vak heeft.

GoedeZorg heeft vanuit de ruim 10 jaar ervaring een aantal belangrijke kenmerken ontwikkeld waarmee zij zich onderscheidt van de grotere organisaties.

Zo weten wij, als een cliënt ons belt, wie we aan de telefoon hebben. Wij kennen alle betrokkenen persoonlijk en zijn bekend met de thuissituatie.

Thuiszorg is geen minutenwerk, het verdient tijd en aandacht. De zorgverleners zijn te gast in uw huis, om u te ondersteunen, te verzorgen en/of te verplegen. Zij doen dit op een manier waarop u zich ook daadwerkelijk gewoon thuis kunt blijven voelen.

Nathalie van der Heide

Na haar opleiding als A-verpleegkundige werkte Nathalie 8 jaar op diverse afdelingen in het Schieland Ziekenhuis. Na een management-opleiding werkte zij 2 jaar als teamleider in het IJsselland Ziekenhuis.

In 1998 stapte Nathalie over naar de particuliere thuiszorg waar ze werkte als zorgcoördinator. Inmiddels heeft Nathalie ruim 23 jaar ervaring als zorgbemiddelaar waarvan bijna 13 jaar als eigenaar van GoedeZorg.

Nieuwe scholingen!

Er worden dit voorjaar in samenwerking met SkillsUpdate 2 nieuwe scholingen aangeboden. Het is belangrijk om als zorgprofessional …

GoedeZorg gaat verhuizen

Na een flinke zoektocht hebben wij een gezellige en mooie locatie gevondenvoor ons kantoor.Je bent uiteraard van harte welkom …

Nieuwsbrief GoedeZorg januari 2020

Groei De afgelopen maanden is GoedeZorg behoorlijk gegroeid. We hebben mooie nieuwe opdrachten gekregen en werken ook met …